Cecília Ligero estén la lluita fins a Madrid al cicle de conferències TEDxYouth

62d7c0b519ce76fdd0db51617bdd349b_400x400

 

Cecília Ligero, membre de l’associació de Menorquins pel Territori, va participar el passat diumenge dia 15 de novembre al cicle de conferències TEDxYouth@Madrid. Es tracta d’un esdeveniment anual en el que joves de tot el territori espanyol, que no tinguin més de vint anys aquell mateix dia, i els seus talents presenten les seves passions. L’esdeveniment es celebra, ja que les Nacions Unides han proclamat el 20 de novembre com el Dia Universal del Nen.

Na Cecília va participar en la secció ‘activista’ i va xerrar sobre el medi ambient, la protecció i la conservació de Menorca i va donar a conèixer les problemàtiques que afecten la nostra illa, centrant la temàtica amb els projectes de les prospeccions petrolieres al Mediterrani, així com també va explicar l’origen i inquietuds de l’associació.

Podeu veure la conferència al següent vídeo.