Qui estima Menorca no la destrueix

Unint-te a aquesta iniciativa col·labores donant suport i visibilitat als principis bàsics de conservació del territori menorquí.
Per una Menorca sostenible, racional i atractiva.

Per participar i apareixer en aquesta pàgina:

  1. Imprimeix el cartell en un full din-a4, el pots descarregar fent click aquí.
  2. Fes-te una foto en blanc i negre, en un fons neutre i sostenint el cartell a l’altura del pit. Si tens alguna idea creativa també s’acceptarà!
  3. Si pot ser, dona-li una amplada de 1000 pixels i 72ppp de resolució
  4. Envia’ns la foto a contacte@menorquinspelterritori.org

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’associació Menorquins Pel Territori informa de les següents consideracions:
“Les imatges que apareixen en aquesta pàgina web i successives pàgines s’han facilitat per correu electrònc a contacte@menorquinspelterritori.org o de forma directa, proveïnt d’aquesta forma de consentiment per ser publicades en aquesta pàgina web.
En el cas que correspongui, el seu e-mail ha estat també inclòs en un fitxer titularidad de Menorquins Pel Territori amb la finalitat d’informar de qualsevol publicació de la seva fotografía o document enviat. En cap cas utilitzarem aquestes dades per fer
propaganda ni les cedirem mai a tercers ni a cap altra associació aliena. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant correu electrònic a contacte@menorquinspelterritori.org, juntament amb la seva petició.

Fotos de Grups/Associacions:

Ciutadans anònims: