Concerts per sa Menorca que volem 2015

El projecte de realitzar uns Concerts de 2015 a BCN ha estat tot un èxit. Vam crear aquest projecte i la comissió de treball associada per tal de fer consciència també al poble català de la problemàtica de Menorca i al mateix temps de donar-nos a conèixer en aquest altre sector. Una altra motivació fou la d’aconseguir un autofinançament per tal de poder realitzar futurs esdeveniments.

La resposta va ser molt positiva i com amb totes les altres accions hem après molt treballant junts.

Volem fer un agraïment especial a tots els artistes que van tocar amb nosaltres i a Ca’n Batlló. Tots es van portar molt bé amb nosaltres i mereixen un respecte i consideració especials.

Moltes gràcies!

Us adjuntem a continuació la galeria, manifest, i el text enviat a premsa.


Text a premsa:

La lluita per una Menorca sostenible i respectuosa amb l’entorn no s’atura.

Menorquins pel Territori va celebrar el passat divendres 8 de maig a Barcelona un concert reivindicatiu amb un èxit d’assistència extraordinari: més de 400 persones van passar per Can Batlló per reclamar de manera festiva que es canviï el rumb que està prenent Menorca en qüestions territorials i mediambientals.

Yonder Choir, Dos Sipiots, Jimmy Jazz, Artista  Convidat i sa intervenció d’en Fran Torres en representació de Hereus de les Estrelles, de manera totalment desinteressada, van ser els encarregats d’animar un públic entregat per la causa. Es van fer altres activitats, com un sorteig de productes locals i una petita mostra de poesia menorquina de caire reivindicatiu. A més, es va fer difusió de les problemàtiques ambientals de l’illa i es va recordar la importància de participar en les pròximes eleccions del 24 de maig.

El col·lectiu, que creix incansable i ja planeja noves demostracions de força a Menorca de cara a l’estiu, agraeix la col·laboració a Nagore, Gin Xoriguer, Can Batlló i totes les persones que de qualque manera van fer possible l’acte de divendres.

La lluita continua, perquè qui estima Menorca no la destrueix.

 

premsa_concerts_8m

Article publicat al diari Menorca el 12 de maig del 2015

 

En Fran Torres ens comparteixen el seu disc “Hereus de les Estrelles” de forma gratuïta per al vostre gaudi. Descarregueu-lo des d’aquí:

 

1Portada-Hereus-de-les-Estrelles

Hereus de les Estrelles – Download 327MiB

 


 

Galeria de fotos

 

 

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’associació Menorquins Pel Territori informa de les següents consideracions:
“Les imatges que apareixen en aquesta pàgina web i successives pàgines han estat preses en domini públic proveïnt d’aquesta forma de consentiment per ser publicades en aquesta pàgina web. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant correu electrònic a contacte@menorquinspelterritori.org, juntament amb la seva petició.