Reunió amb MÉS

logo_MET_135

 

El passat 24 d’Abril Menorquins Pel Territori es va reunir amb MÉS per Menorca amb l’objectiu de contrastar punts de vista i coneixer-nos mutuament.

El debat fou prou enriquidor i compartirem les nostres inquietuts amb el partit tractant temes principalment de participació ciutadana, territori, energia i educació.

Per la part de participació ambdós vam coincidir en que es necessita un espai ciutadà de reflexió i nosaltres incidirem en que es necessita també un espai de decisió vinculant pel ciutadà. Els espais de reflexió són positius però el ciutadà també ha de poder decidir el que vol i el que no vol per la seva terra. MÉS es va comprometre a impulsar la llei de consultes per aconseguir aquest fi.

En matèria d’educació va ser clar que es necessitava una introducció de valors ambientals i socials per tal de solucionar els problemes que tenim actualment. També es va comentar la problemàtica de les bèques i les dificultats d’avui dia en aquest apartat.

En quant a territori i energia s’exposaren les idees de MÉS amb la intenció de revisar el PTI i d’intentar potenciar l’ús de les energies renovables evitant el monopoli de les grans empreses.

Us deixem aquí una foto de l’esdeveniment:

25apr15_mes_mpt

Vés al Tuit de Maite Salord twitter_logo