Reunió amb Luís Alejandre Sintes – 05/01/2015

ib3_foto_reunio_alejandre

Veure la notícia a IB3

Avui dia 05 de Gener de 2015 s’ha celebrat una reunió entre el vicepresident segon de Mobilitat i Projectes Luís Alejandre Sintes, els tècnics de l’actual projecte de modificació de la ME-1, i nosaltres, Menorquins Pel Territori.

La reunió iniciada a les 10h s’ha allargat fins aproximadament les 12.30h.

Hi han assistit dos tècnics responsables del projecte de modificació de la ME-1 i el conseller Alejandre, així com els següents membres de MPT:

  • Francesc Pallicer
  • Aina Blanco
  • Cecília Ligero
  • Francesc Capó
  • Aura Foguet
  • Miquel López

El tema principal debatut ha estat la modificació de la carretera general i la revisió d’aspectes concrets del projecte. El Consell ha explicat a MPT el projecte complet i ha anat defensant els seus arguments, essent en alguns casos contradictoris a les esmenes de MPT. S’han proposat des de MPT algunes alternatives que en alguns casos ambdues parts han estat d’acord però no en tots els punts, cosa que ens fa pensar que sí que en alguns aspectes el projecte hagués pogut ser diferent.

Des de Menorquins Pel Territori hem incidit vàries vegades en el fet que nosaltres no erem professionals d’obres públiques i que volíem aprofundir en temes polítics. La nostra impressió però, ha estat que el conseller Luís Alejandre ha volgut donar-li una vertent més tècnica que política a la xerrada i el debat ha estat conduït cap a aquests aspectes.

La conclusió final és que s’ha realitzat un debat fructífer i una presa de contacte inicial satisfactòria. El Conseller ens ha facilitat diferents contactes que donaran peu a realitzar posteriors debats ja més centrats en aspectes concrets i se’ns ha assegurat que disposaríem de tota la informació que necessitéssim.

Aquesta reunió ha donat peu a MPT a iniciar una línia de comunicació amb el Govern i en el futur poder col·laborar de forma constructiva i positiva en els aspectes que l’associació defensa.

Donem gràcies a tots els mitjans de comunicació que hi han assistit, al conseller Alejandre per concedir-nos aquesta entrevista i als tècnics assistents per la seva col·laboració.

Menorquins Pel Territori

 

Podreu trobar totes les notes de premsa relacionades amb aquest tema a la secció de “Premsa” d’aquesta web.