La lluita s’estén a Barcelona

concert_mpt

 

La lluita per una Menorca sostenible i respectuosa amb l’entorn no s’atura.

Menorquins pel Territori va celebrar el passat divendres 8 de maig a Barcelona un concert reivindicatiu amb un èxit d’assistència extraordinari: més de 400 persones van passar per Can Batlló per reclamar de manera festiva que es canviï el rumb que està prenent Menorca en qüestions territorials i mediambientals.

Yonder Choir, Dos Sipiots, Jimmy Jazz, Hereus de les Estrelles i Artista  Convidat, de manera totalment desinteressada, van ser els encarregats d’animar un públic entregat per la causa. Es van fer altres activitats, com un sorteig de productes locals i una petita mostra de poesia menorquina de caire reivindicatiu. A més, es va fer difusió de les problemàtiques ambientals de l’illa i es va recordar la importància de participar en les pròximes eleccions del 24 de maig.

El col·lectiu, que creix incansable i ja planeja noves demostracions de força a Menorca de cara a l’estiu, agraeix la col·laboració a Nagore, Gin Xoriguer, Can Batlló i totes les persones que de qualque manera van fer possible l’acte de divendres.

La lluita continua, perquè qui estima Menorca no la destrueix.

3 thoughts on “La lluita s’estén a Barcelona

  1. ENHORABONA! Seguim sumant. Gràcies!

  2. Montse Morlà / 12 de maig de 2015 at 20:39

    És fantàstic que hi hagi joves tan implicats amb la defensa de Menorca.
    Donaré a conèixer totes les vostres iniciatives
    Gràcies i ánims!

  3. M alegra unir dos llocs tant estimats com son Menorca i Can Batlló d la Bordeta. Els dos símbols dls moviments populars.

Comments are closed.