Performance Ciutadella 27D

perf_27d_mpt_02

El passat dissabte 27 de Desembre de 2014 ens vam reunir gran part dels membres de Menorquins Pel Territori per tal de fer difusió de la manifestació planificada per el dia següent, el 28D.

Ens vam reunir tots a les 12h i, coincidint amb les campanades que donaven l’hora, formarem una rotonda humana gegant que va avarcar tot l’ample de la plaça de la Catedral de Ciutadella. A continuació es van fer dos minuts de silenci i els ciutadans que passetjaven pels voltants es van quedar parats observant el que s’estava fent.

Un cop finalitzats els dos minuts de silenci vam començar a repartir octavilles anunciant la manifestació i aprofitarem per explicar els motius d’aquesta, qui erem, i perquè ens reivindicavem.

Per altra banda s’aprofità per fer una recollida de firmes per la ILP iniciada pel GOB, se’ns acabaren els fulls de firma en menys de 20 minuts!.

Vam recórrer Ses Voltes, i a n’es Carrer de sa Carnisseria ens vam aturar a escoltar un grup de música en directe que va aprofitar per cantar un parell de cançons relacionades amb la destrucció paisatjística de Menorca.

Acabarem la jornada repartint les poques octavilles que ens quedaven (en vam repartir més de 300 en 2 hores), i informant al ciutadà. Vam tenir molt bona resposta en general i la gent es va mostrar molt col·laborativa i comprensiva.

Tot un èxit difusori i amb molt d’humor gràcies a les rotondes humanes, al soroll que vam fer i als cotxes de cartró que voltaven per allà!.

Podeu veure les fotos a l’apartat ‘Fotos Performance 27D’

Moltes gràcies poble de Ciutadella!